Δυναμική παρουσία ΚΕΒΕ στην έκθεση δομικών υλικών «The big 5 show» στο Ντουμπάι

Οικονομία /

Δυναμική υπήρξε η παρουσία της ΚΕΒΕ στην κορυφαία διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευαστικού κλάδου «The big 5 show», που πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28.11.19.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Η ΚΕΒΕ, θεμελιώνει την εξωστρέφειά της, έχει να παρουσιάσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, τα προϊόντα της ζητούνται επώνυμα σε πολλές ξένες αγορές και στο πλαίσιο αυτού συμμετέσχε για πέμπτη χρονιά στη μεγαλύτερη, παγκοσμίως, έκθεση δομικών υλικών και του κατασκευαστικού κλάδου γενικότερα, «The big 5 show», στις 25-28 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι νέες προτάσεις στον τομέα της στέγασης με δύο νέες σειρές κεραμιδιών επίπεδης επιφάνειας, Ideal Γαλλικό και Novel σε όλα τα χρώματα και τεχνοτροπίες που προσφέρει η υπηρεσία Colors on Demand Value.

Θετικές εντυπώσεις και σχόλια εισπράξαμε από εκπροσώπους μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών οι οποίοι χρησιμοποίησαν ήδη τα προϊόντα μας σε μεγάλα projects και ανανεώσαμε τη συνεργασία μας.

Επισκέπτες από Λίβανο, Σουδάν, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Υεμένη, Αίγυπτο, Κύπρο , Σαουδ. Αραβία, Ινδία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και ανοίξαμε μαζί τους δίαυλο επικοινωνίας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]