Κεραία κινητής τηλεφωνίας: Επιλήφθηκε η Δικαιοσύνη

Γενικά /

Συζητήθηκε την Τετάρτη 11.10.17 στο μονομελές πρωτοδικείο Κιλκίς, η νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων της συνοικίας Δεκαπέντε Μαρτύρων του Κιλκίς με την προσθήκη του αντιστοίχου του 10ου νηπιαγωγείου Κιλκίς κατά της λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφνίας που έχει εγκατασταθεί στην πολυκατοικία επί της γωνίας Λεορδανοπούλου-Ευρώπης.

Έξω απο το δικαστήριο συγκεντρώθηκε πλήθος γονέων-κηδεμόνων, εκπαιδευτικών, μαθητών και άλλων πολιτών που για άλλη μια φορά διατράνωσαν την «ριζική και αδιαπραγμάτευτη» αντίθεσή τους στην λειτουργία της κεραίας και διαδήλωσαν υπέρ της απομακρύνσεώς της.

Η απόφαση του δικαστηρίου μένεται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μιλώντας στον «Μαχητή» αρκετοί απο τους συγκεντρωθέντες εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο το δικαστήριο διαχειρίσθηκε την υπόθεση αλλά και την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]