Κέντρο ενισχυτικής διδασκαλίας λειτουργεί στο 2ο γυμνάσιο Κιλκίς

Κοινωνία /

Στο 2ο γυμνάσιο Κιλκίς λειτουργεί για το σχολικό έτος 2019-2020 κέντρο ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές των τριών τάξεων όλων των γυμνασίων του Κιλκίς.

Τα μαθήματα, που πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος της ημέρας, ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και συνεχίζονται κανονικά.

Οι μαθητές, ανάλογα με την επιλογή τους, διδάσκονται τα αρχαία και νέα ελληνικά, τα μαθηματικά, φυσική και χημεία από καθηγητές που έχουν προσληφθεί για το σκοπό αυτό.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ και δεν υπάρχει καμμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες μαθητές.

Στη διάθεση των μαθητών λειτουργεί μπουφές προσφορά του κυλικείου του σχολείου.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς-κηδεμόνες μαθητών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στην διεύθυνση του σχολείου στο τηλ 23410 22682.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα της «Τέχνης»

Την βασιλόπιτά της θα κόψει η «Τέχνη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26.1.20, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της «Τέχνης», […]

Η νέα διοίκηση της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος, Γεώργιος Ξενέλλης Αντιπρόεδρος, Φώτιος Παρπόρης […]

Κιλκισιώτικα …εν Αθήναις

Είναι γνωστό, ότι το ξενοδοχείο «Μy guest Athens» του Κιλκισιώτη επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη, στην «καρδιά» του «κλεινού άστεως» κερδίζει συνεχώς […]