Καθαρισμός δάσους λόφου Α.Γεωργίου από τον σύλλογο περιπατητών

Γενικά /

Σε εργασία καθαρισμού του δάσους λόφου Αγίου Γεωργίου από ξερόκλαδα, πευκοβελόνες και απορρίμματα και γενικώς κάθε εύφλεκτο υλικό συμμετέχει ο περιβαλλοντικός σύλλογος περιπατητών Κιλκίς, από κοινού με το πολιτιστικό κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς και την ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς, υπό την επίβλεψη του δασαρχείου Κιλκίς.

Η εργασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19.8.18, με ώρα έναρξης 9 το πρωί, με σημείο συνάντησης των συμμετεχόντων φορέων τον θερινό κινηματογράφο «Δημήτρης Ζωηρός».

Ο σύλλογος περιπατητών γιορτάζει την πανσέληνο Αυγούστου με… περίπατο

Με τον δικό του τρόπο θα γιορτάσει ο περιβαλλοντικός σύλλογος περιπατητών Κιλκίς την πανσέληνο του Αυγούστου: Με… ομαδικό περίπατο και παρουσία σε μουσική εκδήλωση.

Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26-8-18, με ώρα εκκίνησης 7.30 το βράδυ από τον «Κήπο»-πάρκο, κατεύθυνση μέσω της οδού Αγίου Γεωργίου (διέλευση μπροστά από υπαίθριο θέατρο και δημοτικό αναψυκτήριο) στον χώρο στάθμευσης μπροστά από τον φερώνυμο ιερό ναό, θέαση της πανεσλήνου από το εν λόγω σημείο, και ακολούθως αντίστροφη πορεία με προορισμό, μέσω της περιμετρικής οδού και της οδού Ουτσκούνη, το αρχαιολογικό μουσείο, που είναι ο χώρος της εκδήλωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]