Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κεραία απέναντι από το 3ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς διέταξε η εισαγγελέας

Γενικά /

Σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων εμπλεκομένων φορέων και της εισαγγελέως Κιλκίς Μαρίας Μπερέτη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18.9.17 με αντικείμενο την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας απέναντι από το 3ο δημοτικό σχολείο του Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα στην σύσκεψη παρέστησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, η αρμόδια της πολεοδομικής υπηρεσίας του δήμου Ελισάβετ Αλμπάνη και ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) Ξενοφών Πέτας.

Η εισαγγελέας Μαρία Μπερέτη, αφού ενημερώθηκε γιά όλες τις πτυχές της υπόθεσης, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρτικτικής εξέτασης, ζητώντας απο τους εμπλεκομένους φορείς να διενεργήσουν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα γιά την εξακρίβωση της νομιμότητας ή μη της εγκαταστάσεως και λειτουργίας της κεραίας.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες η κεραία δεν λειτουργεί, καθώς η εισαγγελέας Μαρία Μπερέτη, μετά τον προκληθέντα θόρυβο, διέταξε την διακοπή ηλεκτροδότησής της καθώς και του διαμερίσματος, στο οποίο αυτή εγκαταστάθηκε, έως ότου διεκπεραιωθούν από τον ιδιοκτήτη οι διαδικασίες οι σχετικές με την νομιμότητα της ηλεκτροδότησης.