Καταμεσίς …των εξετάσεων!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων η Πέμπτη 7, ενώ ακολούθησαν η Παρασκευή 8 και η Δευτέρα 11.6.18.

Και ο δήμος Κιλκίς διά του τομέως του πολιτισμού «φρόντισε» να «συμπαρασταθεί» εμπράκτως στους δοκιμαζόμενους από τον πνευματικό κόπο και την ψυχολογική πίεση υποψηφίους γιά την τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Διοργανώνοντας …μουσικές εκδηλώσεις …στην «Μπέλλα Βίστα» του Κιλκίς ή «Τσιμεντόκηπο», με την μουσική …στην διαπασών καταμεσίς ακριβώς του προαναφερθέντος τετραημέρου.

Λες και …χάθηκαν οι άλλες ημέρες, ή θα «πάθαινε» τίποτε …το «πρεστίζ» του δήμου και του τομέα πολιτισμού, αν αυτές οι εκδηλώσεις προγραμματίζονταν γιά λογικό διάστημα πριν ή αμέσως μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Είναι, εν τέλει, θέμα του πώς εννοεί κανείς, φορέας ή πολίτης, την έννοια του σεβασμού απέναντι στην υφιστάμενη την δοκιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων «ακαδημαϊκή» νεολαία του τόπου.

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα