Ν.Καπουτζής: «Να εγκατασταθούν κλιμάκια ΕΟΔΥ στα ΚΥ Πολυκάστρου και Γουμένισσας»

Κοινωνία /

Να εγκατασταθούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ στα κέντρα υγείας Πολυκάστρου και Γουμένισσας για «ράπιντ τέστ», «ώστε να διευκολύνονται και οι άλλες λειτουργίες των δύο αυτών κέντρων», πρότεινε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας Νικόλαος Καπουτζής, κατά την διάρκεια της δια τηλεδιασκέψεως συνεδριάσεως του οργάνου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 29.9.21.

Ο κ.Καπουτζής επικαλέσθηκε το ότι από τις συνεχείς μετακινήσεις των εν λόγω κλιμακίων στα χωριά, σε κάποια από τα οποία η παροχή υπηρεσιών αφορά σε ελάχιστα άτομα, τα δύο κέντρα υφίστανται την πρόσθετη επιβάρυνση της διενέργειας και των «ράπιντ τέστ» σ΄αυτά.

«Από εκεί και πέρα θα βρεθεί από πλευράς δήμου τρόπος κάλυψης των όποιων μετακινήσεων από τα χωριά στα δύο κέντρα υγείας», πρόσθεσε ο κ.Καπουτζής.

Απαντώντας, ο δήμαρχος Κωνσταντίος Σιωνίδης χαρακτήρισε ως σωστή την πρόταση του κ.Καπουτζή, αλλά διευκρίνησε, ότι ο δήμος θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους του θέματος, καθώς «γιά δημογραφικούς λόγους, ο πληθυσμός των χωριών είναι κατά βάσιν γηρασμένος, και, ως τούτου, σε συνάρτηση και με συγκοινωνιακά θέματα, υφίστανται αντικειμενικές δυσκολίες μετακίνησης κατοίκων στα δύο κέντρα υγείας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Tου κάνουν πλάκα!

«Και δεν θα εμβολιασθούμε και θα κινούμαστε και θα διασκεδάζουμε χωρίς περιορισμούς», είπαν πολίτες μπροστά στην κάμερα του «ΑΝΤ 1» […]