Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Kangoo Jumps Fitness Event (Βίντεο)

Αθλητισμός /

Στις  19 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα fitness training hall του γυμναστηρίου Kinesis Gym πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Kangoo Jumps με σκοπό την προώθηση του προγράμματος.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και την διακοπή της λειτουργίας των γυμναστηρίων επιστρέψαμε. Η νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο δυναμικά. Η έναρξη λειτουργίας του Kangoo Club Kilkis είναι γεγονός.

Το γυμναστήριο Kinesis Gym έχει την χαρά και την τιμή να είναι μέλος του δικτύου των γυμναστηρίων και το μοναδικό γυμναστήριο στο Κιλκίς, που υπό την αιγίδα της @kangoojumpsgreece, επίσημου αντιπροσώπου της @kangoojumpsofficial, παρέχει σε επίσημα αδειοδοτημένους  χώρους άθλησης – γυμναστήρια, από επιστήμονες φυσικής αγωγής, που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες άθλησης, το ομαδικό πρόγραμμα άθλησης Kangoo Jumps.

Η παρουσίαση έγινε από την master trainer Sladia Katselou, τον instructor του Kangoo Club Kilkis Φίλιππο Μισαηλίδη και τις Kangoo instructors Κάκια Ποντικά, Έμιλυ Μπούτη και Ανδριάνα Μπαναμπάκη.

Την ίδια μέρα έγινε παρουσίαση για πρώτη φορά  σε ένα νέο πρόγραμμα ομαδικής άσκησης, το «FREESTYLER», ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που θα συναρπάσει.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, το ίδιο και ο ενθουσιασμός.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την master trainer Sladia Katselou, όλους τους instructors που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του event και όλα τα μέλη και μη του γυμναστηρίου μας  που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΚ 2021-22

1η/12η αγωνιστική ημέρα Π.Αγιονέρι-Μ.Βρύση Κρηστώνη-Αργυρούπολη Ν.Σάντα-Γερακαριό Πολύκαστρο-Επτάλοφος Βάθη-Κιλκισιακός Γουμένισσα- Εύρωπος 2η/13η αγωνιστική ημέρα Επτάλοφος-Π.Αγιονέρι Γερακαριό-Βάθη Κιλκισιακός-Κρηστώνη Ν.Σάντα-Γουμένισσα Αργυρούπολη-Εύρωπος Μ.Βρύση-Πολύκαστρο 3η/14η […]

Δείτε ακόμα

Για το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Όλα, όσα συντελούνται ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σε βάρος της Γουμένισσας, της πάλαι ποτέ επαρχίας Παιονίας και του σημερινού […]

Αγαπητέ δάσκαλε

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα πως κοίταξα κάτω ελπίζοντας πως δεν θα με δεις και όταν σήκωσα τα μάτια μου είδα […]

Όχι σε δημόσιες εκτάσεις

Στην διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση της επιτροπής ανάπτυξης της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας της Παρασκευής 8.10.21 η περιφερειακή σύμβουλος Κιλκίς Νατάσα Σωτηριάδου […]