Γ.Καμίνης: «Θα διαψευσθούν όλοι όσοι θεωρούσαν, ότι «ξεμπέρδεψαν» με εμάς»

Πολιτική /

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 18.5.19 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης είχε την ευκαιρία να μιλήσει, σε κεντρικό καφετηρία της πόλης, για την πολιτική επικαιρότητα και το μεγάλο διακύβευμα των ευρωεκλογών ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε προβλέψεις, κάνοντας λόγο για διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου.

Όπως τόνισε, «αυτές οι ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών». Κα συνέχισε: «Δεν είναι δημοσκόπηση, όπως θέλει να τις χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και δημοψήφισμα, όπως λέει η Νέα Δημοκρατία. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ευρωεκλογές. Εμείς, την επόμενη ημέρα, θα είμαστε και πάλι ο σταθερός πόλος της χώρας θέτοντας ξανά την προοδευτική ατζέντα: ανάπτυξη με αλληλεγγύη, κανόνες στη φορολόγηση, μέριμνα για την κλιματική αλλαγή, προτεραιότητα στους νέους».

Ο κ. Καμινης αναφέρθηκε επίσης και στον κίνδυνο ανόδου του λαϊκισμού και της Ακροδεξιάς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ζήτημα δημοκρατίας να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή», ενώ σημείωσε: «Στις 26 Μαΐου θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της σοσιαλδημοκρατίας με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής. Όσοι θεωρούσαν ότι έχουν ξεμπερδέψει μαζί μας, θα διαψευσθούν». Μετά την ομιλία του, ο Γ. Καμίνης έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για ευρωπαϊκά, και όχι μόνο, θέματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα