«Καλό ποδαρικό» στο 2020 έκαναν οι «μικρές» του Ατλαντος Κιλκίς

Αθλητισμός /

«Καλό ποδαρικό» στο 2020 έκαναν οι πετοσφαιρικές ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων του Ατλαντος Κιλκίς στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ένωσης σωματείων πετόσφαιρας Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ=ΚΔ Μακεδονίας), καθώς και οι δύο σημείωσαν νίκες εκτός έδρας.
Ειδικότερα:

Ανταποκρίθηκαν
Παρά τις απουσίες, οι παίκτριες της ομάδας κορασίδων του συλλόγου του Κιλκίς ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα του κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας με την αντίστοιχη του τοπικού ΦΟΑ και την οδήγησαν στην επικράτηση με 3-0 σετ, συναντώντας δυσκολίες μόνο στο δεύτερο.
Τα σετ: 9-25, 23-25, 18-25.

Η σύνθεση:
Γεωργιάδου, Ν. Κέλνερ, Ειρ. Παπαδοπούλου, Φούρα Β. Κέλνερ, Ευγ. Παπαδοπούλου (αε), Αμοιρίδου (ελεύθερη), Μπακύρτζη, Μαργαριτίδου.

«Εδειξαν χαρακτήρα»
Το αγωνιστικό «βραχυκύκλωμα» στο τρίτο σετ και η απώλειά του δημιούργησε προς στιγμήν ισχυρή ψυχολογική πίεση στην ομάδα παγκορασίδων.
Όμως, οι παίκτριες του Ατλαντος «έδειξαν χαρακτήρα», αντέδρασαν όπως επιβαλλόταν και, εν τέλει τον οδήγησαν στην νίκη επί των τοπικών Ακαδημιών Αίαντος Κρύας Βρύσης με 3-1 σετ, αποτρέποντας ενδεχόμενη δυσάρεστη εξέλιξη – ανατροπή, που, πρώτα από όλα θα… αδικούσε τις ίδιες.
Τα σετ: 18-25, 18-25, 25-19, 24-26.
Η σύνθεση:
Ειρ. Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου, Ν. Κέλνερ, Ευγ. Παπαδοπούλου, Β. Κέλνερ, Αμοιρίδου (ελεύθερη) (αε), Μπακύρτζη, Μαργαριτίδου, Κάργου.

Περισσότερα

Το Κιλκίς «στα υπ’ όψιν» γιά ανάληψη διοργάνωσης πετοσφαιρικών βαλκανικών αγώνων εντός του 2021

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13.2.20 συνάντηση της διοίκησης του Άτλαντος Κιλκίς με αντιπροσωπεία παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Στο σχετικό […]

Δείτε ακόμα

Θα στηρίξει

Την Τρίτη 18.2.20 οι εκπρόσωποι του συλλόγου αιγοπροβατοτρόφων νομού Κιλκίς Γιάννης Τσακάλης, Χρήστος Σολομωνίδης και Θωμάς Καρυπίδης επισκέφθηκαν τον δήμαρχο […]

Απευθύνονται σε λωτοφάγους

Ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Κωνσταντίνος Κιλτίδης απέστειλε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» την ακόλουθη επιστολή: […]