Ηττες Ατλαντος από Μίλωνα Γιαννιτσών σε κορασίδες και παγκορασίδες

Αθλητισμός /

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισαν εντός έδρας οι πετοσφαιρικές ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων του Ατλαντος Κιλκίς από τις αντίστοιχες του Μίλωνος Γιαννιτσών, στους μεταξύ τους αγώνες για τα πρωταθλήματα ΚΔ Μακεδονίας των κατηγοριών τους.
Ειδικότερα:

Μόνο στο τρίτο
Στις κορασίδες ο Ατλας «πλήρωσε» την αργοπορημένη αντίδρασή του στο «μουδιασμένο» ξεκίνημά του και κατόπιν στην αγωνιστική «καθίζησή» του στο δεύτερο σετ.
Στο τρίτο διεκδίκησε την επικράτηση μέχρι τέλους, και αν το είχε κατακτήσει ίσως να είχε αναταχθεί ψυχολογικώς, τουλάχιστον μέχρι του σημείου να «μπεί» στο «παιχνίδι» διεκδίκησης της νίκης.
Πάντως, η «εικόνα» του στο τρίτο σετ ήταν «εικόνα» ομάδας που «αξίζει κάτι περισσότερο». Τα σετ: 14-25, 9-25, 22-25.
Η σύνθεση:
Τσιμπούκα, Ν. Κέλνερ, Μπακύρτζη, Φούρα, Β. Κέλνερ, Ευγ. Παπαδοπούλου (αε), Αμοιρίδου (ελεύθερη παίκτρια), Ειρ. Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου, Μαργαριτίδου, Μάντζαρη.

«Στις λεπτομέρειες»
Ο αγώνας των παγκορασίδων κρίθηκε «στις λεπτομέρειες», με τις παίκτριες του Ατλαντος να παρουσιάζουν ανταγωνιστικό σύνολο αλλά να υστερούν σε πείρα, λόγω μικροτέρων ηλικιών, και σε αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες.
Τα δύο αυτά «αδύνατα» σημεία της ομάδας του Κιλκίς εκμεταλλεύθηκε η γιαννιτσιώτικη και έφτασε δικαίως στην τελική επικράτηση.
Τα σετ: 21-25, 19-25, 20-25.
Η σύνθεση:
Γεωργιάδου, Ειρ. Παπαδοπούλου, Ν. Κέλνερ, Γ. Παπαδοπούλου, Β. Κέλνερ, Μπακύρτζη (αε), Αμοιρίδου (ελεύθερη παίκτρια), Μαργαριτίδου, Κάργου, Δραγούτσου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα