Ισχυροί δεσμοί

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Τριάντα χρόνια στον θρόνο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως συμπλήρωσε φέτος ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας Οικουμενικός Πατριάρχης κκ. Βαρθολομαίος, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, παριστάμενος σε εκδηλώσεις γι’ αυτήν την επέτειο που διοργανώνονται προς τιμήν του.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων εντασσόταν και το αρχιερατικό συλλείτουργο, που τελέσθηκε την Κυριακή 21.11.21, στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών, και στο οποίο χοροστάτησαν ο κκ. Βαρθολομαίος και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμος.

Σ’ αυτό το συλλείτουργο παρέστη η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα, σε μιάν ακόμη πλήρη επιβεβαίωση των ισχυρών δεσμών που έχει αναπτύξει η Κιλκισιώτισσα δικηγόρος και λειτουργός της τοπικής διοίκησης με την Οικουμενική Έδρα της Ορθοδοξίας.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την συνέντευξη τύπου γιά το Aligkari Run

Έκοψαν… ένα κεφάλαιο 90 ετών!

Ήταν ένα βαθύριζο, υγιέστατο και αγέρωχο πεύκο ηλικίας ενενήντα ετών, το τελευταίο που είχε απομείνει στο προαύλιο του ιερού μητροπολιτικού […]

«Φροντίζουν» για… επανάληψη

Φαίνεται, ότι κάποιοι, εκεί κατά Μ.Λειβάδια (ΔΕΘ) μεριά, έχουν αναλάβει «εργολαβικώς» το να φροντίζουν συνεχώς για την πλήρη επαλήθευση της […]

Δείτε ακόμα