Ιστοσελίδα δημιούργησε η επιτροπή διεκδίκησης δήμου με έδρα την Γουμένισσα

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

Ιστοσελίδα, με σκοπό την προώθηση του αιτήματος γιά την ίδρυση τρίτου δήμου στον νομό, με έδρα την Γουμένισσα, δημιούργησε η συντονιστική επιτροπή διεκδίκησής του.

Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία συνυπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Σαμαράς και τα μέλη Γιάννης Αλίρης, Στέλιος Παπαπαναγιώτου και Απόστολος Τσερκετζίδης, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Η συντονιστική επιτροπή διεκδίκησης νέου δήμου με έδρα την Γουμένισσα δημιουργήθηκε μέσα από την αδήριτη ανάγκη να προκύψει ένα όργανο, έστω και άτυπο, το οποίο θα δραστηριοποιηθεί ώστε να «κρατήσει» το θέμα της δημιουργίας νέου δήμου με έδρα την Γουμένισσα στην επικαιρότητα.

Ακόμη να ενεργεί αυτοβούλως με έγγραφα, επιχειρήματα, προτάσεις και οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προς κάθε κατεύθυνση, με αντικειμενικό στόχο εκείνον που της υποδείχθηκε από το «ιδρυτικό» σώμα των διαφόρων φορέων, θεσμικών και μη.

Προσφάτως η σημερινή κυβέρνηση εξέφρασε έμπρακτο ενδιαφέρον να «ανοίξει» το θέμα των «καλλικρατικών» δήμων για να διορθωθούν οι όποιες αδικίες. Με την ευκαιρία αυτή, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, ερχόμαστε να ενημερώσουμε για το ιστορικό της δημιουργίας της επιτροπής, τις δραστηριότητές της, τις επαφές, τις συναντήσεις, τις προτάσεις, το φάκελο διεκδίκησης.

http://edragoumenissa.blogspot.gr/

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί και αποφασιστική απάντηση στην αμφισβήτηση για το διαχρονικό έργο, τη χρησιμότητα και το στόχο της επιτροπής, όπως τελευταία έχει προκύψει από έλλειμμα ίσως ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος αυτός θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος επικοινωνίας με όλους εκείνους που επιθυμούν να καταθέσουν την άποψη τους. Σας ζητούμε να σχολιάσετε όπως επιθυμείτε σε όλες τις αναρτήσεις και να εκφέρετε γνώμη για όλα χωρίς περιορισμούς, με τρεις όμως αυτονόητες προϋποθέσεις :

1. Τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά.
2. Τα σχόλιά σας να μην είναι υποτιμητικά και ειρωνικά για τρίτους.
3. Τα σχόλιά σας να είναι επώνυμα.

Αν δεν τηρούνται και οι τρεις προϋποθέσεις το σχόλιο ΔΕΝ θα αναρτάται».