Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς τίμησε διακριθέντες του

Αθλητισμός /

Δόθηκε το Σάββατο 3-2-18, στο αγρόκτημα του «Ράντσου Κιλκίς», ο ετήσιος χορός του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς.

Στο χορό παρευρέθησαν μέλη, αθλητές και μαθητές με γονείς του ομίλου, αλλά και χορηγοί και υποστηρικτές του.

Έγινε κοπή βασιλόπιτας, απονομή επαίνων σε νέους αθλητές, απονομή βραβείων σε αθλητές που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ίππων, στο άθλημα της αμαξοδήγησης, και απονομή βραβείων σε αθλητές που είχαν σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της ιππικής αντοχής: όπως Έφη Δημητριάδου (πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων), Φωτεινή Χωλίδου (πανελληνιονίκης κορασίδων) και Γιαννούλα Μητώνα (τριταθλήτρια γυναικών).

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Επίσης βραβεύτηκαν αθλητές για την συμμετοχή τους στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Ρουμανία με την εθνική Ελλάδος και σε διεθνή αγώνα στην Ιταλία. Ακόμη, τιμήθηκαν οι φίλοι και υποστηρικτές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς «Φάρμα Κουκάκη» και «Balaton Hellas».

Το ιδρυτικό μέλος του ομίλου Σωτήριος Πατσιούρας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ότι από την ίδρυσή του έως και σήμερα σκοπός του σωματείου είναι η ασφάλεια, η ευγενής άμιλλα, η ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών, θέτοντας μικρούς και μεγάλους στόχους για τον καθένα ξεχωριστά, και έτσι θα συνεχίσει για το 2018. Το «φλουρί» κέρδισε η αθλήτρια Ζωή Κεμανίδου.
Ακολούθησαν διασκέδαση και χορός.

Περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]

Δείτε ακόμα

Επίσημα εγκαίνια

Εγκαινιάζεται και επισήμως στις 8 το βράδυ τηςΠαρασκευής 21.9.18 ηλειτουργία του ξενοδοχείου – “κοσμήματος” των Αθηνών με την επωνυμία “Be […]