Το επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας αναβαθμίζει ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Αθλητισμός /

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο γιά τους αθλητές και μαθητές του, με θέμα το άθλημα της ιππικής αντοχής.

Οι εργασίες του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10.10.21, στις εγκαταστάσεις του ομίλου, και κατά την διάρκειά τους έγινε παρουσίαση του αθλήματος και προπονητική διαδρομή, προκειμένου να αναβαθμισθεί η προετοιμασία των αθλητών γιά τους επικείμενους αγώνες.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, βασικό αντικειμενικό σκοπό του σεμιναρίου απετέλεσε το να αντιληφθούν οι αθλητές, «ότι το άλογό μας είναι συνεργάτης και συναθλητής μας, και πάντα προέχει η ευζωία του».

Ο πρόεδρος του ομίλου, Σωτήρης Πατσιούρας, τόνισε ιδιαιτέρως έννοιες του φιλαθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο επίκουρος καθηγητής στην κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) υπίατρος Νίκος Διακάκης, συντέλεσε σημαντικά στην ενημέρωση των αθλητών για την διάρκεια και τον τρόπο των κτηνιατρικών επιθεωρήσεων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προσπάθεια συγκάλυψης περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της εκπαίδευσης καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Προσπάθεια συγκάλυψης περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της εκπαίδευσης;» Αυτό το ερώτημα θέτουν προς τους υπουργούς παιδείας και θρησκευμάτων και […]