Με παλιούς φίλους

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Παλιούς καλούς φίλους είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ΔΕΘ.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να «πεταχθεί» και μέχρι την Αξιούπολη, παρέα με τον αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Μπρούσα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ, που είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα του ΛΑΕΚ για να συναντήσει τον ομοϊδεάτη και πρόεδρο του εργατικού κέντρου Κιλκίς Γιώργο Ιωαννίδη.

Εκεί τους «συνέλαβε» και ο φωτογραφικό φακός του «Μ» μαζί με το παράπονο του έμπειρου συνδικαλιστή για την στάση που τηρεί ο πρωθυπουργός απέναντι στους συνδικαλιστές, τους οποίους αρνείται πεισματικά να συνταντήσει εδώ και δυόμισυ χρόνια, όπως μας ανέφερε, την ίδια ώρα που δεν φείδεται συναντήσεων με τους εκπροσώπους της εργοδοσίας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα