Ιδιωτική επίσκεψη!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Κιλκίς, ενώ παρέστη και σε τελετή στο φυλάκιο-μουσείο «Γρηγόρης Αυξεντίου» Ακρίτα, ο Κύπριος υπουργός εθνικής αμύνης, και από την λαλίστατη για άλλα και άλλα θέματα δημοτική αρχή ούτε μία… «κεραία» ενημέρωση, ούτε κάν ένα … «τηλεγραφικό» δελτίο τύπου!

Κύκλοι προσκείμενοι σ΄αυτήν «δικαιολόγησαν» την «σιγήν ιχθύος», λέγοντας ότι «επρόκειτο περί ιδιωτικής επισκέψεως, και σ΄αυτές τις περιπτώσεις ο δήμος δεν εκδίδει ανακοινώσεις ή δελτίου τύπου».

Μόνο που «παρέλειψαν» να πουν τι θεωρούν οι ίδιοι ή τι λογίζεται κατ΄αυτούς ως «ιδιωτική επίσκεψη».

Διότι, όταν ένας υπουργός πηγαίνει οπουδήποτε, συνοδευόμενος από πρόξενο, τους αιρετούς της τοπικής διοίκησης και των δύο βαθμών, ανώτατους αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων και Σωματείων Ασφαλείας και επιφανείς δημοσιογράφους, πηγαίνει για ο,τιδήποτε … εκτός από «ιδιωτική επίσκεψη»!

(Χώρια, που, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατά την συγκεκριμένη … «ιδιωτική επίσκεψη» (;) συνέβησαν… «πράμματα και θάματα», που λίγο έλειψε να πλήξουν ανεπανόρθωτα, αν δεν το έπληξαν, το κύρος του δήμου Κιλκίς, εκθέτοντάς τον στην κοινή γνώμη των αδελφών δήμων της Κύπρου!).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Καμμία… αυτοκριτική!

Το πόσο λανθασμένη υπήρξε η διαδικασία, την οποία ακολούθησε η διοίκηση του δήμου Κιλκίς στο θέμα του οικοπέδου 705 του […]

Γεμάτες από… «καβούρια»!

Χρήση αιθουσών του δημαρχείου και άλλων χώρων του δήμου χωρίς καταβολή σχετικού τέλους για δύο ή τρεις δραστηριότητες ή εκδηλώσεις […]

Δείτε ακόμα