Η προσέλκυση επενδυτών στόχος βίντεο του ΕΒΕ Κιλκίς

Οικονομία /

Εντείνει την εκστρατεία προσέλκυσης επενδυτών στον νομό ο πρόεδρος Χρήστος Χατζημλάδης και η διοίκηση του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, στην ανάληψη της οποίας ουσιαστικό ρόλο διαδραμάτισε και η ειδική συνεργάτιδα ανάπτυξης και στρατηγικής πολιτικής προσέλκυσης επενδυτών του επιμελητηρίου Καλλισθένη Πάκα, γνωστή δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, εντάσσεται και η παραγωγή μικρού βίντεο, με το οποίο προβάλλονται τα δεδομένα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία καθιστούν τον τόπο μας ελκυστικό γιά επενδύσεις.

Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται η χάρη στο επαρκές εθνικό και επαρχιακό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, υψηλή προσπελασιμότητα , η άμεση πρόσβαση στο μεγάλο οικονομικό και εμπορικό κέντρο, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, η ύπαρξη μεγάλων εκτάσεων που προσφέρονται γιά ποικίλες επενδύσεις, οι οργανωμένες βιομηχανικές «ζώνες» Κιλκίς, στο Σταυροχώρι, και Νέας Σάντας καθώς και το βιομηχανικό πάρκο Πολυκάστρου, το εξαιρετικώς καταρτισμένο και εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό, οι κλιματικές συνθήκες κ.ά.

Τόσο το περιεχόμενο όσο και η διάρκεια του βίντεο το καθιστούν εύληπτο και ενδιαφέρον, κάτι που εγγυάται την επιτυχία του σκοπού της παραγωγής του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση στο Be My Guest Athens

Το πρωινό του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Be My Guest Athens στο Θησείο, του γνωστού συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη, βρέθηκε […]