Η ανωτερώτητα του ΓΑΣΚ λύγισε την Ασπίδα Ξάνθης

Αθλητισμός /

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο ΓΑΣ Κιλκίς την Ασπίδα Ξάνθης δεν άφησε περιθώρεια στην φιλοξενούμενη να έχει καμία ελπίδα διαφυγής για καλύτερο αποτέλεσμα πέρα από το 34-22.

Μετά το πρώτο 15λεπτο η ομάδα του Κιλκίς ξέφυγε στο σκορ και παρά τις επιμέρους διακυμάνσεις δεν απειλήθηκε ποτέ από την Ασπίδα Ξάνθης.

Οι παίκτες του ΓΑΣ στην αναμέτρησή τους με την Ασπίδα στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, ξεπέρασαν την αγωνιστικότητα των παικτών της, εδραίωσαν την υπεροχή τους, δημιούργησαν την διαφορά και τελικά πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Η ποιοτική υπεροπλία των παικτών του ΓΑΣ Κιλκίς φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι τα 34 τέρματα τα πέτυχαν 12 παίκτες του.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 8-7. 11-7, 15-9, 16-12 (ημίχρονο) 19-12, 22-14, 24-16, 27-16, 30-18, 34-22

Διαιτητές: Λινάρδος, Νικολαϊδης

ΓΑΣ Κιλκίς: Κοβλακάς, Βαφειάδης, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης 2, Καρβουνίδης 1, Σ. Φαχουρίδης 2, Ιλέρης 3, Α. Γιαβασίδης 8, Α. Φαχουρίδης 3, Τοκατζόγλου 4. Χ. Μαυρόπουλος 1, Α. Μαυρόπουλος 1, Κυπραίος 6, Δ. Γιανβασίδης 2, Καριοφύλλης 1, Φυτανίδης.

Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες στην εφημερίδα «Μαχητής του Κιλκίς» της Τρίτης 30.11.21

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αλλιώς στην Παιονία

Μπορεί πραγματικά ο «πάγκος» των αιρετών στελεχών στην παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο του Κιλκίς να είναι πολύ περιορισμένος, αν […]

«Άρχισαν …τα όργανα»

Είχαμε γράψει προ ολίγου καιρού γιά το γεγονός της αθώωσης από το τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης όλων όσων είχαν κατηγορηθεί για […]

Εκλογικά μαθήματα

Τι σου είναι όμως οι εκλογές ε; Ένα μεγάλο πανηγύρι, για τους περισσότερους που καταλήγει σχεδόν πάντα σε ανάμεικτα αποτελέσματα. […]