Αλλαγή προπονητή στον Κιλκισιακό μέσα σε… μιάν εβδομάδα!

Αθλητισμός /

Ο νέος προπονητής του Κιλκισιακού … «πάλιωσε» μέσα σε μιάν εβδομάδα!

‘Ετσι, επτά μέρες μετά την… «αρπακολλατζήδικη» γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Ηλία Στογιάννη και της συμφωνίας με τον Γιώργο Σημαιοφορίδη, στον πάγκο της ομάδας του Κιλκίς κάθεται πλέον… ο Γιώργος Αβραμίδης, έως την περυσινή περίοδο προπονητής του Μακεδονικού Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης!
Πρόκειται για μια χρονική επίδοση που διεκδικεί… «μετάλλιο», δηλαδή μία από τις τρεις «ταχύτερες» αλλαγές προπονητή στην σχεδόν εξηντάχρονη ιστορία του Κιλκισιακού!

Επισήμως, έγινε γνωστό ότι ο κ.Σημαιοφορίδης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, παρά τις επίμονες προσπάθειες των διοικούντων αρχικώς να τον μεταπείσουν μη κάνοντάς την δεκτή.

Ωστόσο, δεδομένων των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η ομάδα από την περασμένη περίοδο, και προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα, μετά και την κατά αρχή στην φετινή, οι διοικούντες «έκαναν πίσω», και η συνεργασία με τον επιτυχημένο Κιλκισιώτη τεχνικό λύθηκε.

Ο νέος προπονητής Γιώργος Αβραμίδης επρόκειτο να καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Κιλκισιακου την Τετάρτη 16.10.19, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Περισσότερα

Μικρή δαπάνη γιά μεγάλη προοπτική

Όταν μία περιοχή στερείται καταλλήλων εγκαταστάσεων και υλικοτεχνικών υποδομών, είναι φυσιολογικό να υστερεί στην αθλητική ανάπτυξη έναντι άλλων, που τις […]

Δείτε ακόμα

Ευχή να «τα βρουν»

Κοντεύει να «στοιχειώσει» η υπόθεση παραχώρησης των κτιρίου του πρώην αστυνομικού τμήματος Αξιούπολης στον δήμο Παιονίας. Μία παραχώρηση, γιά την […]

Όλα.. «εις διπλούν»

Ανεξαρτητοποιήσεις δύο (Βαφειάδης, Γιαρήμαγας, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι), παραιτήσεις δυο (Μοσχοτόγλου από την επιτροπή ισότητας, Ζώτος από την κοινωφελή δημοτική επιχείρηση). […]