Γιάννης Συμεωνίδης: Ευγενικός δεν σημαίνει και αδύναμος κύριε Τατσίδη

Πολιτική /

Το τελευταίο διάστημα δέχομαι συχνά λεκτικές επιθέσεις και μομφές από εσάς, μέσω των σελίδων που σας φτιάχνουν στο facebook και μέχρι σήμερα δεν σας απάντησα σεβόμενος την ηλικία σας και επειδή ήθελα κατά κάποιο τρόπο να μην επηρεάσω αρνητικά την υστεροφημία σας.

Διατελέσατε Δήμαρχος της πόλης του Πολυκάστρου και παρόλο που δεν ξέρω πολλά γράμματα όπως εσείς, έμαθα από μικρός να σέβομαι τους θεσμούς.

Έμαθα όμως από παιδί και κάτι άλλο, να εκτιμώ και να υπηρετώ την αλήθεια. Μια αρετή που προφανώς δεν γνωρίζετε.

Πώς να εξηγήσει κανείς ότι την ημέρα που γιορτάζει το χωριό μου (Μεταμόρφωση του Σωτήρος), δημοσιεύετε βίντεο με ένα κάτοικο του Πολυκάστρου που οδηγεί ένα μηχανάκι και συνοδεύετε την δημοσίευση με ένα κατηγορώ για εμένα και τον δήμαρχο που με αφήνει δήθεν, σε ημέρα αργίας να οδηγώ το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του δήμου. Θέλετε να πλήξετε την διοίκηση και διαπομπεύετε ένα κάτοικο της πόλης. Σας ενημερώνω ότι ο Δήμαρχος επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησε συγνώμη για λογαριασμό σας.

Ασκούμε διοίκηση και είναι αναπόφευκτο να κάνουμε λάθη ή παραλήψεις. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να λύσουμε όσο περισσότερα προβλήματα μπορούμε για το καλό των δημοτών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν βλέπετε τίποτα από όσα καλά γίνονται και αναζητάτε κάνα σκουπίδι ή ξερό κλαδί για να τα προβάλετε προκειμένου να ανταποκριθείτε στη διατεταγμένη αποστολή που έχετε αναλάβει.

Τι να πιστέψουμε;

Ότι ένας πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου δεν γνωρίζει πως τις διαγραμμίσεις στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και την κοπή δένδρων στις επαρχιακές οδούς τις κάνει η Περιφέρεια;

Ότι δεν γνωρίζει πως ο Ελληνικός στρατός δεν ρωτά τους δημάρχους για να αντικαταστήσει τα παλιά άρματα με νέα ή για να τα στέλνει σε ασκήσεις;

Ότι δεν γνωρίζει πως κάποια διοίκηση έπρεπε να ικανοποιήσει επιτέλους την απαίτηση των κατοίκων του βόρειου τμήματος του Πολυκάστρου (περιοχή ΑΝΩ ΣΟΑ), προκειμένου να γίνει η ανάπλαση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου.

Δεν περιμένω να ακούσω ούτε καλή ούτε δίκαιη κουβέντα από τον κ. Τατσίδη. Η κίτρινη ενημέρωση δεν με αγγίζει και δεν με απασχολεί. Τον ενημερώνω όμως ότι ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας δικαιούται να οδηγεί υπηρεσιακά οχήματα για τις λειτουργίες της υπηρεσίας και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι οικονομικά, κινούνται χωρίς καύσιμα.

Αν την περίοδο που ήταν Δήμαρχος, ο δήμος Πολυκάστρου είχε ηλεκτρικά αυτοκίνητα , δεν θα έκαιγαν βενζίνη οι υπάλληλοι να του πηγαίνουν για υπογραφές τα έγγραφα στην αγροτική τράπεζα στην Αξιούπολη.

*Αντιδήμαρχος καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού δήμου Παιονίας

Περισσότερα
Δείτε ακόμα