Νέο Τραγούδι & Music Video του Γιάννη Γρόση «Στην Άκρη Του Κόσμου»

Προτάσεις /

Ο Κιλκισιώτης Γιάννης Γρόσης συνεχίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει το νέο του single «Στην Άκρη Του Κόσμου», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «X Factor», έκλεψε τις εντυπώσεις με το δισκογραφικό του ντεμπούτο «Ξέρει Κανείς», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του ξεχωριστού στιχουργού Θάνου Παπανικολάου. Η συνεργασία τους συνεχίζεται με ένα δυναμικό ρυθμικό τραγούδι.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακά locations της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος, ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και η παραλία της Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μέσα από τις εικόνες, ο Γιάννης Γρόσης μας μεταφέρει όλη τη δύναμη και τη θετική ενέργεια του τραγουδιού που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού!

Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους | Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου

Βρείτ το «Στην Άκρη Του Κόσμου» σε όλα τα ψηφιακά καταταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/satkgg

Περισσότερα

Stoa cafe – bar

Kαι πάλι μαζί με όλα τα μέτρα ασφαλείας του Covid-19 για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια σας. Μια Στοά γεμάτη […]

Δείτε ακόμα

Χρήζει δημόσιας απάντησης

«Η ποιότητα ζωής» σε ένα δήμο καταδεικνύεται και από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ζώα. Το τελευταίο […]

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ ΚΥΔΩΝΙΑ

Μνήμες που ενώνουν

Να τιμά την επέτειο του ολοκαυτώματος των τριών Κρουσοχωρίων (Μουσγαλή, Μουρσαλή, Κοτσολάρ-Αμπελόφυτο, Κυδωνιές, Κλειστό), στις 25 Οκτωβρίου 1941, ως «ημέρα […]