Η ευθύνη είναι… ΟΛΩΝ!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Κατανοούμε το ενδιαφέρον των πολιτικών παραγόντων του τόπου, αναφορικά με τα όσα δεν έχουν γίνει στο «φονικό» τμήμα της ΠΑΘΕ από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας, όπως επίσης και το ενδιαφέρον τους για κοινή σύσκεψη σε περιφερειακό επίπεδο με την συμμετοχή και του Αποστόλου Τζιτζικώστα.

Και τούτο, διότι μπορεί η επικείμενη σύμβαση παραχώρησης χρήσης της «Εγνατίας» ΑΕ, σε ιδιώτες να προσφέρει, εφ΄όσον υπάρχει σχετική κυβερνητική βούληση, μια ευκαιρία χρηματοδότησης-ανακατασκευής του επίμαχου τμήματος, όμως αυτό δεν σημαίνει, ότι οι ευθύνες για τις απώλειες δεκάδων ζώων στο εν λόγω τμήμα δεν βαρύνουν όσους κατά καιρούς είχαν θέσεις ευθύνης σε παλαιότερες κυβερνήσεις.

Όπως οι πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι Γιώργος Γεωργαντάς και Κωνσταντίνος Κιλτίδης, που σήμερα «κόπτονται» για την σύγκληση συσκέψεων, την απόδοση ευθυνών και την υπόδειξη λύσεων για ένα πρόβλημα, που υπήρχε και επί των ημερών τους!

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα