Ιεράρχηση προτεραιοτήτων

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Συνάντηση με τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των νομικών προσώπων του δήμου Παιονίας είχε σήμερα στο Πολύκαστρο ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Αρχικώς, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με την παρουσία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του δήμου.

Στη συνέχεια υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις προτεραιότητες σε έργα υποδομών όσον αφορά την ύδρευση, την άρδευση, το οδικό δίκτυο αλλά και τις σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Ο υφυπουργός δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου και ζήτησε να λάβει γνώση για κάθε ώριμη μελέτη έργου που υπάγεται στην δημοτική αρχή.

Συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη, να γίνουν συναντήσεις με τον υφυπουργό στην Αθήνα και το Κιλκίς, προκειμένου να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες του δήμου και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των έργων αυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Απλώς για …να αλλάξει «πόστο»;

Υπεύθυνος παιδείας, θρησκευμάτων και αθλητισμού Θεόφιλος Τιρεκίδης, υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής Ανέστης Θεοφιλίδης, με «βούλα» της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος. Δηλαδή, […]

Δεν εκπλήσσει

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν τον λόγο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, και μίλησαν για το θέμα της […]

Καταβολή «ντε μίνιμις»

Την καταβολή «ντε μίνιμις», προκειμένου ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας να αποσβέσει ένα μικρό μέρος των μεγάλων ζημών, που έχουν συσσωρευθεί […]

Δείτε ακόμα