Ιεράρχηση προτεραιοτήτων

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Συνάντηση με τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των νομικών προσώπων του δήμου Παιονίας είχε σήμερα στο Πολύκαστρο ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Αρχικώς, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με την παρουσία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του δήμου.

Στη συνέχεια υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις προτεραιότητες σε έργα υποδομών όσον αφορά την ύδρευση, την άρδευση, το οδικό δίκτυο αλλά και τις σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Ο υφυπουργός δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου και ζήτησε να λάβει γνώση για κάθε ώριμη μελέτη έργου που υπάγεται στην δημοτική αρχή.

Συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη, να γίνουν συναντήσεις με τον υφυπουργό στην Αθήνα και το Κιλκίς, προκειμένου να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες του δήμου και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των έργων αυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Φοβικό σύνδρομο

Δεν συνάδει με τον “πολιτισμό του ελληνικού λαού” (προσοχή, όχι τον “ελληνικό πολιτισμό”), κατά το υπουργείο εξωτερικών …της Ελλάδος, το […]

Δείτε ακόμα