Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τον Χρήστο Τσανασίδη γιά την προσφορά του στον κλάδο των αρτοποιών

Κοινωνία /

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24.9.22 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της γενικής συνομοσπονδίας εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκαν μέλη της από όλη την χώρα για την δράση και προσφορά στον κλάδο τους.

Σ’ αυτά συγκαταλέγεται ο Πολυκαστρινός επαγγελματίας Χρήστος Τσανασίδης, με την επί μακρόν πλούσια δραστηριότητα και σημαντική προσφορά του στον κλάδο των αρτοποιών.

Ειδικότερα, ο τιμηθείς διετέλεσε επί πολλές δεκαετίες ενεργό μέλος και κατ’ επανάληψιν πρόεδρος της συντεχνίας αρτοποιών νομού Κιλκίς «Προφήτης Ηλίας», ως «δεξί χέρι» και κατόπιν διάδοχος του αείμνηστου Γιάννη Τσαχουρίδη.

Επίσης διετέλεσε επί 18 έτη μέλος της διοίκησης και έφορος της διοικητικής επιτροπής της ομοσπονδίας αρτοποιών Ελλάδος και επί 23 έτη μέλος της διοίκησης του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς.

Τέλος, στα διοικητικά της ΓΣΕΒΕΕ αναμίχθηκε από το 2014 έως την συνταξιοδότησή του.

Η τιμή, την οποία του επεφύλαξε η συνομοσπονδία, αντανακλάται συνολικώς στον χώρο των επαγγελματιών νομού Κιλκίς, τον οποίο ο Χρήστος Τσανασίδης εξεπροσώπησε επαξίως καθ’ όλο αυτό το μακρό διάστημα της ενεργού παρουσίας του στα διοικητικά δρώμενα του κλάδου του, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα