Βαθμολογήθηκαν Αιμ.Μαβίδης και Σ.Καζαντζίδου του ΓΑΣΚ στη Λάρισα

ΜΑΒΙΔΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΓΑΣΚ

Πολύ καλή εμφάνιση παρά τον ανασταλτικό παραγοντά της ανεπαρκούς προπόνησης λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων, πραγματοποίησαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού ελπίδων (ανδρών και γυναικών 20-22 ετών) τα στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς Αιμίλιος Μαβίδης και Σωτηρία Καζαντζίδου.

Ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του συλλόγου τερμάτισε όγδοος στον δρόμο 3000μ. μετά φυσικών εμποδίων, με επίδοση 11.52.46, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στελέχους του ΓΑΣΚ σε αυτό το αγώνισμα είτε σε νέους είτε στους άνδρες σε όλη την ιστορία του συλλόγου.

Όσον αφορά στην εκ των καλυτέρων ρίπτριων του κιλκισιώτικου συλλόγου κατετάγη έκτη στον ακοντισμό με νέα ατομική επίδοση 38,10μ., φανερώνοντας δυνατότητες για ακόμη μεγαλύτερες βολές. Σημειώνεται, ότι η Καζαντζίδου ανήκει ακόμη στην κατηγορία νεανίδων, κάτι που σημαίνει ότι έχει πολλά περιθώρια επιτυχών διακρίσεων στην ελπίδων ή νέων γυναικών, στην οποία θα ανήκει τα επόμενα τρία χρόνια.

Για τον Μαβίδη η φετινή χρονιά είναι η πρότελευταία στην κατηγορία νέων, με ζητούμενο, όπως και στην περίπτωση της συναθλητριάς του, την εξεύρεση τουλάχιστον λίγο περισσότερου χρόνου προπόνησης στο ενδιάμεσο των φοιτητικών υποχρεωσεών τους, ώστε να αξιοποιήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητές τους.

Την αποστολή στη Λάρισα συνόδεψαν ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Ειρήνη Γκουτνά.