Η Γαλάζια λίμνη του Σκρά σε σειρά γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ για την Κ.Μακεδονία

Γενικά /

Δέκα χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Κεντρικής Μακεδονίας εικονίζονται στα νέα αυτοκόλλητα γραμματόσημα που κυκλοφορούν, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Τα αξιοθέατα αυτά είναι: Ο Λευκός Πύργος, ο Άγιος Δημήτριος και η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, η λίμνη Σκρα στο Κιλκίς, η λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες, η Ιερμά Μονή Τιμίου Προδρόμου στην Ημαθία, το Άγιον Όρος, το Κάστρο του Πλαταμώνα στην Πιερία, τα Λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα και η παραλία Βουρβουρού στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα τουριστικό συλλεκτικό τευχίδιο που περιλαμβάνει δέκα ειδικά προσωπικά γραμματόσημα, τα οποία απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας όσο και στους συλλέκτες φιλοτελιστές παγκοσμίως.

Θα κυκλοφορήσουν 4100 τευχίδια, τα οποία θα διατίθενται προς εννέα ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, διάφορα κεντρικά καταστήματα ανά την Ελλάδα αλλά και τα ταχυδρομικά καταστήματα του Δικτύου κατόπιν αίτησης στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού.

Με το τευχίδιο αυτό για την Κεντρική Μακεδονία, τα ΕΛΤΑ εγκαινιάζουν μια νέα σειρά τουριστικών τευχιδίων που θα εκδίδουν, με τον τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα – Travelling in Greece», μέσα από τα οποία θα αναδεικνύονται κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας. Στο ίδιο πλαίσιο, θα κυκλοφορήσουν σύντομα το Ιόνιο και η Κρήτη.

Θα διατίθενται από:

-το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων εδώ,

και στην πόλη μας από:

-το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Κιλκίς,

-το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα, Βασ. Ηρακλείου 38,

-το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Φράγκων, Φράγκων 6-8, Θεσσαλονίκη

-το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Σταυρούπολης, Λαγκαδά 199,Θεσσαλονίκη

-τα Ταχ/κά Καταστήματα του Δικτύου κατόπιν αιτήσεως στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα