Κατηγορίες

«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» 26-27.9.17 ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

around the world poster30x43.5cm«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ»

με πρωταγωνιστή στο ρόλο του ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ τον δημοφιλή μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ με την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΝΓΚ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια από την ενδυματολόγο ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ αλλλά και τα χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ
μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η ΧΡΟΝΙΑ!

έχει οριστεί να γίνει από το ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει χειμώνα και καλοκαίρι σε 250 πόλεις.

Πρώτη πόλη λοιπόν της περιοδείας το ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ και στη συνέχεια το ΚΙΛΚΙΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ»

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες: 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.

«ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΡΟΝ» ΚΙΛΚΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ / ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Προπώληση: Κιλκίς, Ταμείο κιν/θεατρου & Βιβλιοπωλείο «ΗΛΙΑΔΗΣ» – Πολύκαστρο, Πρακτορείο Εφημερίδων-Ψιλικών «ΚΕΧΑΓΙΑ» Γουμένισσα, Βιβλιοπωλείο «ΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» – Αξιούπολη, Κάβα «ΚΙΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ»

Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6973.056635