«Φροντίζουν» για… επανάληψη

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Φαίνεται, ότι κάποιοι, εκεί κατά Μ.Λειβάδια (ΔΕΘ) μεριά, έχουν αναλάβει «εργολαβικώς» το να φροντίζουν συνεχώς για την πλήρη επαλήθευση της ρήσης για την ιστορία που επαναλαμβάνεται.

Και επειδή στο συγκεκριμένο θέμα επαναλαμβάνονται, με το να αγνοούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε ό, τι αφορά τον αγώνα ορεινού δρόμου με την επωνυμία «Αλιγκάρι Ραν», …επαναλαμβανόμαστε και εμείς αναδημοσιεύοντας το περυσινό σχόλιο για το ίδιο θέμα:

«Γιά τα της φετινής διοργάνωσης «Αλιγκάρι Ραν», που έχει προγαμματισθεί για το διήμερο 4 και 5.12.21 στα Μεγάλα Λειβάδια, στο δάσος του Πάικου, ενημέρωσε ο διοργανωτής φορέας σύλλογος Μεγαλολειβαδιωτών Πάικου, παρουσία εκπροσώπων των υποστηρικτών της εκδήλωσης δήμου Παιονίας, περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, HELEXPO – ΔΕΘ και εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας.

Και είναι απορίας άξιον γιατί δεν προσκλήθηκαν να παραστούν και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία εκ των πραγμάτων είναι τα περισσότερο ενδιαφερόμενα, όχι μόνον επειδή είναι πάντα αρωγά εκδηλώσεων τέτοιου είδους και επιπέδου, αλλά και διότι αυτές αφορούν στον τόπο μας.

Από πλευράς μας δηλώνουμε, ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ούτε την διοργάνωση ούτε τους διοργανωτές, αλλά ούτε και την σημασία του συγκεκριμένου αθλητικού δρωμένου γιά τον τόπο μας, τους ανθρώπους του και όσους, βεβαίως, συμμετάσχουν στο «Αλιγκάρι Ραν»..».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Δεν… « το ήξεραν»;

«Ο εξαιρετικός πρωταθλητής μας στον στίβο Γιάννης Κορακίδης θα λάβει οπωσδήποτε χορηγία από την Τράπεζα Πειραιώς για το 2023», αν […]

Επιβαλλόμενη αποκατάσταση

Πριν λίγες ημέρες, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Πολεμική Αεροπορία γιόρτασε, με τον δικό της τρόπο, την μνήμη των […]

Δείτε ακόμα