Φρίκη!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Υποτίθεται, ότι η χρήση της φόλας, ως μέσου… «απαλλαγής» από αδέσποτα ζώα είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη.

Υποτίθεται, καθώς ναι μεν οι πάντες το γνωρίζουν αυτό, ναι μεν οι πάντες καταδικάζουν την χρήση της, πλην όμως ουδείς έως σήμερα, κυρίως εξ όσων στελεχώνουν αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες της Πολιτείας κα της αυτοδιοίκησης, «συγκινείται», ώστε να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της παντί τρόπω εξαλείψεως αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας.

Και εν όσω συνεχίζεται η… μέχρι παρεξηγήσεως απραξία και ως προς αυτό αλλά και ως προς την γενικότερη λυσιτελή αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος των αδεσπότων, πάντα θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάποιοι υπέρμαχοι «λύσεων» σαν αυτή των φωτογραφιών, οι οποίες προκαλούν φρίκη, όπως ο,τιδήποτε προέρχεται από δράση… ανθρωπόμορφων τεράτων!

Σημειώνεται, ότι η φωτογραφική αυτή καταγγελία δεν είναι «αγνώστου προελεύσεως», και ουδείς «κρύβεται» πίσω από την ανωνυμία.

Ό,τι, δηλαδή, κάνουν τα θρασύδειλα υποκείμενα, όταν προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Καταγράφουμε αυτό το διάστημα έντονη επιθυμία από πολλούς, να πλαισιώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Καλό θα ήταν, μερικοί να μην […]

Πλάτων, Κώστας και αλήθεια

Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια. Όπου Πλάτων …ο Κώστας Ζώτος, ο επανεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς. Επειδή, όμως, φιλτάτη η […]

Δείτε ακόμα