Στον αγιασμό του γυμνασίου Χέρσου βρέθηκε ο βουλευτής Γ.Φραγγίδης

Πολιτική /

Σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της Σχολικής χρονιάς είχα τη χαρά να παραστώ στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, και διακριτικά παριστάμενους γονείς.

Διέκρινα την αισιοδοξία και την ενέργεια που τους διακατείχε, απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του στόχου μιας επιτυχημένης εκπαιδευτι κής διαδικασίας.

Από την πλευρά τους οι μαθητές έχοντας θέσει ως στόχο την γνώση και την ατομική τους βελτίωση, οι δε εκπαιδευτικοί με όπλα την εργατικότητα και την δοτικότητα δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές σ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, με την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες της νεολαίας μας θα συμβάλλουν στην βελτίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την ηθική και πνευματική ανάταση της Χώρας μας.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]

Γ.Φραγγίδης: Ενδελεχής έρευνα, καταλογισμός ευθυνών και ενίσχυση μέτρων των εργαζομένων με αφορμή το εργατικό ατύχημα στο Κιλκίς»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη (Τάκη) Θεοδωρικάκο με […]

Δείτε ακόμα