«Φως στον ορίζοντα» των έργων στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς

Γενικά /

Τρία χρόνια μετά την απένταξή τους από τα χρηματοδοτικά προγράμματα, κάποιο «φως» αρχίζει να φαίνεται στον «ορίζοντα» των ημιτελών έργων στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Πρόκειται γιά τα έργα αποπεράτωσης της ανακαίνισης της παλαιάς κερκίδας, με το προστεθέν σ’ αυτήν στέγαστρο, και της αποπεράτωσης της κατασκευής προπονητηρίου – προθερμαντηρίου στον χώρο μεταξύ της εν λόγω κερκίδας και της παλαιάς περίφραξης.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε συνάντηση του υφυπουργού ψηφιακής πολιτικής και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την οποία ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, αποφασίσθηκε η ένταξη των ανωτέρω έργων στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήδη προωθείται η υλοποίηση της απόφασης, και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

Περισσότερα

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν […]

Δείτε ακόμα

Τι μεσολάβησε;

Τον Οκτώβριο του 2019 η τότε διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς, επικαλούμενη το έργο της ανακαίνισης της παιδιατρικής κλινικής, αποφάσισε την […]