Αφιέρωμα στο Θ.Μικρούτσικο στο «Στέκι της Τέχνης» από τον Φ.Μαχαίρα

Πολιτισμός /

Ο θεός αγαπά τη μουσική, τα τραγούδια, τις ωραίες παρέες και τις ατμοσφαιρικές βραδιές. Έτσι, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό μας χάρισε μια γλυκιά βραδιά για να απολαύσουμε τις μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου από την ζεστή και αισθαντική φωνή του Φίλιππου Μαχαίρα.

Το εξαιρετικό μουσικό σχήμα με τον Ιωάννη Περδίκη και το Γιάννη Κλέοντα μας σεργιάνισε στις μουσικές του μεγάλου συνθέτη. Με το Ανεμολόγιο, τους 7 νάνους, τη Ρόζα, το πλανόδιο τσίρκο, το Σταυρό του νότου, την πιρόγα, τον Άμλετ της σελήνης, υποδεχθήκαμε το φθινόπωρο, ενώ δεν παρέλειψαν οι μουσικοί, παρέα με το κοινό, να πουν το δικό τους «καλό ταξίδι» στον Μίκη Θεοδωράκη.

Τα τραγούδια περιπλανήθηκαν στο Στέκι της Τέχνης και ακούμπησαν τις ψυχές μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς και η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ντονέλλα Κοσκοσίδου, σε χαιρετισμό της, ανέφερε πόσο όμορφη αίσθηση είναι για το σύλλογο να μοιράζεται τη χαρά και περηφάνεια ενός καλού συνεργάτη του και ευχήθηκε καλή επάνοδο στις επάλξεις με υγεία.

Ήταν πραγματικά μια όμορφη, ζεστή βραδιά, περάσαμε υπέροχα, σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσίας σας και ευχόμαστε καλή αντάμωση σε νέες μουσικές περιπλανήσεις!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ζωντανό» παράδειγμα

Ναι στους εμβολιασμούς, όχι με καταναγκασμό και «βάρβαρα» μέτρα, αλλά με την πειθώ», η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» […]

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]