Με Αγιασμό… ύστερα από δύο χρόνια η έναρξη περιόδου γιά την «Ευκράντη»

Πολιτισμός /

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, και ύστερα από αναστολή δύο ετών εξ αιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18.9.22, στο δημοτικό κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου, η τελετή του Αγιασμού γιά την έναρξη της νέας χρονιάς δραστηριότητας του συλλόγου γυναικών δήμου Παιονίας «Η Ευκράντη».

Η προσέλευση μελών και φίλων του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους πολυάριθμους προσελθόντες να εκφράζουν με κάθε τρόπο το πόσο τους έλλειψε αυτή η καθιερωμένη κοινωνική εκδήλωση τις δύο προηγούμενες χρονιές, αλλά και την διάθεσή τους να στηρίξουν την λειτουργία του συλλόγου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Τούμπας π.Δανιήλ.

Την επομένη της εκδήλωσης, και στο πλαίσιο του σχετικού ενημερωτικού δελτίου, ο σύλλογος απηύθυνε και τις ακόλουθες ευχαριστίες:

« … Ευχαριστούμε το ανθοπωλείο «Bouquet di fiori» και το αρτοποιείο του κ. Κώστα Χαρτοματσίδη γιά την προσφορά τους.
Ευχαριστούμε και όλες τις γυναίκες, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πού βρίσκεται… η αλήθεια;

Ο δήμος Κιλκίς επιδεικνύει μέριμνα γιά το θέμα των αδέσποτων ζώων και συνεργάζεται με τους φιλοζωικούς φορείς, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος […]