Ευχές για την εορτή του δέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Α.Βεργίδης

Κοινωνία /

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ο αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε θερμές ευχές για την ονομαστική του εορτή από τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο.

Τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκαν στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, όπου και του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης, οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Χατζηαποστόλου, Θέμης Κοσμίδης και Γιώργος Μπαλάσκας, και ο γενικός γραμματέας του δήμου Κιλκίς Νικόλαος Ιντζέλης.

Ο δήμαρχος Κιλκίς έκανε δώρο στον αντιπεριφερειάρχη εικόνα των πολιούχων και προστατων του Κιλκίς, Αγίων Πεντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων.

Επίσης, τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε επ ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ο διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσάμης.

Στη διάρκεια της ημέρας, ο αντιπεριφερειάρχης έγινε αποδέκτης ευχών από τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, και τηλεφωνικών μηνυμάτων από φορείς -αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς κ.ά- με ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με τις ευχές τους, δηλώνοντας ευγνώμων για τα μηνύματα εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εκλογικά μαθήματα

Τι σου είναι όμως οι εκλογές ε; Ένα μεγάλο πανηγύρι, για τους περισσότερους που καταλήγει σχεδόν πάντα σε ανάμεικτα αποτελέσματα. […]