Οι «Τραντέλλενες» Αξιουπόλεως ευχαριστούν γιά την επιτυχία που σημείωσε το «Ποντιακόν Πανοϋρ»

Κοινωνία /

Μετά την επιτυχία σε όλους τους τομείς, που σημείωσε το «Ποντιακόν Πανοϋρ» το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος Ποντίων Αξιούπολης και περιχώρων «Τραντέλλενες» εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο «Ποντιακόν Πανοϋρ» του συλλόγου μας το οποίο στέφθηκε με επιτυχία!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία και τη θερμή στήριξη του στην προσπάθεια μας! Τους εθελοντές που με ιδιαίτερο μεράκι φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποντιακό Σύλλογο Γουμένισσας «Διογένης ο Σινωπεύς» ο οποίος απέδειξε έμπρακτα τη θεωρία του εθελοντισμού, βάζοντας «πλάτη» σε καίρια σημεία για την εξυπηρέτηση του κόσμου!

Κλείνοντας, αξίζει να τονίσουμε πως είναι στο χέρι μας κατά πόσο θα αναδείξουμε την περιοχή μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας σ’ ένα ευρύ κοινό όπως αυτό που παρουσιάστηκε στις 7 Ιουλίου, όχι μόνο ως Αξιούπολη αλλά ως Παιονία γενικότερα!

Μαζί μπορούμε περισσότερα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ως …να μην υπάρχουν

Νομίζαμε, ότι ήταν «προνόμιο» του νομού μας. Όμως, φαίνεται ότι η από πλευράς αρμοδίων αρχών απουσία μέριμνας, γιά να μην […]

Παράβαση κάθε δεοντολογίας

Πριν από μιάν εβδομάδα στις 22.7.19 πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη στο διοικητήριο, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς και υφυπουργού ψηφιακής […]

Αφύπνιση και ανασυγκρότηση

Οι πυρκαγιές δεν είναι θέμα Διαχείρησης Καταστροφών. Φωνάζει εδώ και 40 χρόνια η απουσία Δασικής Πολιτικής. Ο δασικός χώρος είναι […]