Οι «Τραντέλλενες» Αξιουπόλεως ευχαριστούν γιά την επιτυχία που σημείωσε το «Ποντιακόν Πανοϋρ»

Κοινωνία /

Μετά την επιτυχία σε όλους τους τομείς, που σημείωσε το «Ποντιακόν Πανοϋρ» το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος Ποντίων Αξιούπολης και περιχώρων «Τραντέλλενες» εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο «Ποντιακόν Πανοϋρ» του συλλόγου μας το οποίο στέφθηκε με επιτυχία!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία και τη θερμή στήριξη του στην προσπάθεια μας! Τους εθελοντές που με ιδιαίτερο μεράκι φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποντιακό Σύλλογο Γουμένισσας «Διογένης ο Σινωπεύς» ο οποίος απέδειξε έμπρακτα τη θεωρία του εθελοντισμού, βάζοντας «πλάτη» σε καίρια σημεία για την εξυπηρέτηση του κόσμου!

Κλείνοντας, αξίζει να τονίσουμε πως είναι στο χέρι μας κατά πόσο θα αναδείξουμε την περιοχή μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας σ’ ένα ευρύ κοινό όπως αυτό που παρουσιάστηκε στις 7 Ιουλίου, όχι μόνο ως Αξιούπολη αλλά ως Παιονία γενικότερα!

Μαζί μπορούμε περισσότερα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ηθογραφική κωμωδία του Δ.Νικοπολιτίδη ανεβάζει στις 9 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς η θεατρική ομάδα των «Αργοναυτών»

Την ηθογραφική κωμωδία του…αειθαλούς συμπολίτη εκπαιδευτικού, λαογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Νικοπολιτίδη «Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ’εφτάγω» «ανεβάζει» η […]