Ευχαριστήρια δήλωση πολιτευτή Α.Καζαντζίδη για τις εκλογές

Πολιτική /

Ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης, σχολιάζοντας την διαδικασία των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών στην νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ, προέβη στην ακόλουθη έγγραφη δήλωση:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω με το παρόν μήνυμά μου όλα τα μέλη της ΝΔ, που, έχοντας το δικαίωμα να ψηφίσουν προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων τόσο σε επίπεδο νομού όσο και της χώρας γενικότερα.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους, ανεξαρτήτως της εκλογής τους ή όχι, διότι σημασία δεν έχει ποιός συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους καθώς νικητές είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Διότι πολύ απλά νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν στον αγώνα να φύγει το ταχύτερο δυνατόν η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η Πατρίδα μας, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Ολοι μαζί έχοντας ως κύριο μέλημα μας την γρήγορη απαλλαγή από την φαυλότητα και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα επιτύχουμε να κάνουμε την ΝΔ υπεύθυνη και ωφέλιμη πλειοψηφία για ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές που σήμερα αφήνουν την Ελλάδα και μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια δουλειά.

Η Νέα Δημοκρατία η υπεύθυνη, η πιο σταθερή και η πιο δυνατή πολιτική παράταξη της χώρας προχωρά ακάθεκτη προς μια νέα κυβερνητική περίοδο.

Στην εκκίνηση αυτής της πορείας η ΝΔ έχει ισχυρό σύμμαχο της τις χιλιάδες στελεχών και μελών της που για ακόμη μια φορά απέδειξαν με την παρουσία τους ότι η δύναμη της γαλάζιας παράταξης είναι η πλατιά λαϊκή της βάση.

Η ανθρώπινη βάση της η οποία την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 προσήλθε μαζικώς στις κάλπες που στήθηκαν ανά την Ελλάδα για την εκλογή των νέων προέδρων των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων καθώς και των μελών τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Κιλκίς τα οποία από το πρωί έως αργά το βράδυ ήταν εκεί για να φέρουν εις πέρας την πολύ σημαντική αποστολή τους.

Καλή επιτυχία στους νέους προέδρους και τα μέλη της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας.

Διότι το Κιλκίς και η Ελλάδα, A ξ ί ζ ο υ μ ε κ α λ ύ τ ε ρ α!»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Είναι τόσο …«νυχτωμένος»;

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 5.12.18 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης ζήτησε με παρακλητικό […]