Ευχαριστίες για …«ίσα και όμοια»;

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Διοργάνωσαν κοινή εκδήλωση αποχαιρετισμού του ιδιόμορφου φετινού σχολικού έτους, με μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Ως εδώ, όλα καλά για τους αρμοδίους του 2ου δημοτικού σχολείου και του 2ου γυμνασίου Κιλκίς.

Ύστερα;

Εν ονόματι των περιορισμών για τον νέο κορωνοϊό, που δεν επιτρέπουν παραστάσεις σε μεγάλους υπαιθρίους χώρους «προς αποφυγήν συνωστισμού», οι ιθύνοντες των δύο σχολείων προχώρησαν σε τμηματικό «ανέβασμα» της παράστασης σε υπαίθριους χώρους …δημοσίων υπηρεσιών, με «λελογισμένη» ανθρώπινη παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση δόθηκε σε υπαίθριο χώρο …του νοσοκομείου, στον χώρο προ …του δημαρχείου και στο προαύλιο …της διεύθυνσης αστυνομίας.

Και δόθηκε για ποιο λόγο ειδικώς σε αυτούς τους χώρους;

Για να ευχαριστήσουν, λέει, «τα δύο σχολεία τους ανθρώπους των τριών υπηρεσιών για τον αγώνα τους στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» κατά του νέου κορωνοϊού»!

«Πληροφορηθήκαμε», έτσι, οι …«άσχετοι», ότι ήταν …«μούφα» αυτό, που ειπώθηκε για το Κιλκίς περί …επτά όλων και όλων κρουσμάτων της πανδημίας, ενώ η «αλήθεια» είναι, ότι οι τρεις ανωτέρω υπηρεσίες έδωσαν αυτήν την «μάχη» υπό τις ίδιες συνθήκες με αυτές …των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης ή της Καστοριάς ή της Ξάνθης! «Ίσα και όμοια», δηλαδή!

«Εύγε» σας, λοιπόν, ιθύνοντες του 2ου και 3ου γυμνασίου και του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς !

Που, επί πλέον, η «σεμνότητά» σας γιά όλα αυτά σας «απέτρεψε» ακόμη και να ενημερώσετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ, γι’ αυτήν την εκδήλωση σ΄ αυτούς τους χώρους, γι’ αυτούς τους λόγους.

(Καθ’ ότι η …επιλεκτική ανεπίσημη ιδιωτική ενημέρωση δεν είναι «ίσα και όμοια» με την επίσημη δημόσια).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Tα … ανέξοδα!

Κύριοι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες, αν ειλικρινώς επιθυμείτε να συγχαρείτε τα παιδιά του κιλκισιώτικου ερασιτεχνικού αθλητισμού, γενικώς και κλασικού ειδικότερα, […]

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]

«Επί … θητείας ΜΑΣ»!

Με τον «δικό» του τρόπο σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης την αναφορά του συνονόματου νυν Κυριακίδη, κατά την […]

Δείτε ακόμα