Ευχάριστα μηνύματα από το «νέο αίμα» της Τόλμης

Αθλητισμός /

Αγώνες τέκβον-ντο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για μικρές και πολύ μικρές ηλικιακές κατηγορίες (6-13 ετών), με την επωνυμία «Μπαίημπυ Καπ» («Baby Cup») διεξήχθησαν το Σάββατο 31.3.19, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών.

Ήταν ουσιαστικώς μια γιορτή του τέκβον-ντο, με τους «λιλιπούτειους» και τους λίγο μεγαλύτερους από αυτούς, αλλά επίσης μικρών ηλικιών, τεκβον-ντόκα να αγωνίζονται με μεγαλύτερους, ώστε να εμπλουτίσουν την γνώση τους, να αποκτήσουν περισσότερη πείρα και να εξοικειωθούν καλύτερα με τις συνθήκες επισήμων αγώνων.

Σ΄αυτήν ακριβώς την γιορτή έλαβε μέρος και η Τόλμη Κιλκίς, δίνοντας την εκπαιδευτική αυτή ευκαιρία σε 19 στελέχη της.

Ήταν οι Δημήτριος Αμοιρίδης, Νικόλαος Αλεξανδρής, Παναγιώτης Τσάτσης, Ζαχαρίας Γκεϊβανίδης, Δημήτριος Γκεϊβανίδης, Δήμητρα Ηλιάδου, Ζωή Ντρισμπώτη, Μαρία Μπούφη, Παναγιώτα Τσαλικίδου, Νάντια Ευστρατιάδου, Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, Βίκτωρ Παπαδόπουλος, Ιωάννης-Μάριος Παπαγεωργίου, Ηλίας Κουραλίδης, Βασίλειος Κουραλίδης, Ευτυχία Γιαχασίδου, Αποστολία Σκαρλάτου, Ελισάβετ Μωυσίδου και Γιώργιος Βαρκάς.

Οι προπονητές Γεώργιος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εμφάνιση όλων των παιδιών, τονίζοντας ότι αποκόμισαν κάθε δυνατό όφελος, σε σχέση με τον επιδιωκόμενο σκοπό τέτοιων αγωνιστικών διοργανώσεων.

Επίσης απένειμαν, μαζί με τον πρόεδρο Παύλο Κουραλίδη, εύσημα στους διοργανωτές, για την υποδειγματική διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τους γονείς ή κηδεμόνες των αθλητών για την θερμή ηθική υποστήριξή τους στα παιδιά, με την προσέλευσή τους στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το είπαν… και το έπαθαν

Ως «κοψοχέρηδες» είναι γνωστοί στην Πατρίδα μας όσοι κατά καιρούς έχουν απογοητευθεί από τις πολιτικές επιλογές τους. Βεβαίως, στο διάβα […]