Εύσημα Δ.Κυριακίδη στο ΚΚΣ Κιλκίς για το έργο που παράγει

Πολιτική /

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη της προέδρου του κέντρου κοινωνικής στήριξης Κιλκίς Μιχαλίας Καραμισάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και στο πλαίσιο ενδελεχούς ενημέρωσης σχετικά με τη λειτουργία του κοινωνικού φορέα ως κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ, συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους του δήμου κοινόχρηστης έκτασης με σκοπό την ανέγερση κτηριακών εγκαταστάσεων για τη στέγασή του. Εξετάστηκαν, επίσης, αιτήματα για τεχνικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και πρόταση για τη συμμετοχή του κέντρου στο φετινό πρόγραμμα των ‘’Ελευθερίων’’ με έκθεση κατασκευών και αντικειμένων που φτιάχνουν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Ο κ. Κυριακίδης εκθείασε το παραγόμενο έργο που υλοποιείται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και τόνισε στη συνομιλήτριά του ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και θα υποστηρίξει δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής τους και στην ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Περισσότερα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]

Δείτε ακόμα

Να ικανοποιηθεί αμέσως

Εδώ και καιρό έχει καταστεί επιτακτική η ανάγκη εκρίζωσης των δένδρων του κοιμητηρίου του Δροσάτου, καθώς οι ρίζες τους έχουν […]