«Εύσημα» για το αυτονόητο;

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Από την αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ένας οργασμός εργασιών και εξωραϊσμού τόσο του θερινού κινηματογράφου όσο και του θεάτρου λόφου.

Φρεσκοβαμμένα τα κτίσματα, λουλουδιασμένος ο χώρος, περιποιημένα τα δέντρα , πλήρης ηλεκτρολογικός και τεχνικός έλεγχος, ευωδιαστή καθαριότητα.

Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων και τον αντιδήμαρχο κ. Ανέστη Πογέλη, το προσωπικό της αντιδημαρχίας πρασίνου και τον αντιδήμαρχο κ. Άκη Πιπερίδη καθώς και το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και την αντιδήμαρχο κ. Κατερίνα Ζιούτα για την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη στον καλλωπισμό και προετοιμασία των όμορφων πολιτιστικών χώρο του δήμου Κιλκίς.

Είναι πολύ συγκινητικό το συναίσθημα οι συνάδελφοι σου να μένουν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο σου με στόχο πάντα την προσφορά στο δημότη.

Ένα μικρό ελληνικό θαύμα, όπως έλεγε και ο Κάρολος Κουν, συντελέστηκε για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές. Οι προσπάθειες μας συνεχίζονται.»

Σ.σ.:Όλοι αυτοί που ήταν… τόσο καιρό;

Έπρεπε να έλθουν… οι διαδοχικές εκλογές, για να κάνουν την εμφανισή τους και να ¨δικαιολογήσουν» την παρουσία τους;

Ή μήπως, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις ευπρεπισμού και καλλωπισμού των συγκεκριμένων χώρων, δεν αποτελούν αυτονόητο καθήκον εν όψει θερινής περιόδου, αφού οι συγκεκριμένοι χώροι λειτουργούν μόνο κατά την διάρκειά της;

Και επί τέλους, δεν πρέπει κάποτε τα αυτονόητα να παύσουν να αποτελούν λόγο απονομής δημοσίων ευσήμων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Είχε αναφερθεί

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνεται και μία νομοθετική πρωτοβουλία, […]

Άλλα στο Κιλκίς, άλλα στην Παιονία!

Όπως προκύπτει και από σχετικό θέμα του «Μαχητή», έαν ο κάθε δήμος της περιφερειακής ενότητάς μας αποτελούσε ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια, […]

Δείτε ακόμα