Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άμμο η Κιλκισιώτισσα χειροσφαιρίστρια Ευγενία Σαμολαδά

Αθλητισμός /

Πρωταθλήτρια κόσμου ανεδείχθει η εθνική ομάδα χειροσφαίρου στην άμμο ή «μπητς χάντμπωλ» γυναικών, πραγματοποιώντας εξαιρετική συνολική εμφάνιση στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξήχθησαν το διάστημα 21-29.7.18, στην ρωσική πόλη Καζάν.

«Μερτικό» σ΄αυτήν την σημαντική διάκριση λαμβάνει δικαίως και η… χειροσφαιρούπολη του Κιλκίς, καθώς στα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συγκαταλέγεται η κιλκισιώτισσα Ευγενία Σαμολαδά.

Η 18χρονη διεθνής είναι «γέννημα» του χειροσφαιρικού «φυτωρίου» του Κιλκίς έχοντας ξεκινήσει πριν σχεδόν μια δεκαετία από τα τμήματα υποδομής του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ΄89».

Η αναστολή της δραστηριότητας γυναικείου χειροσφαίρου σε τοπικό επίπεδο υπεχρέωσε την πολυσύνθετη και ταλαντούχα Ευγενία σε εσωτερική αθλητική μετανάστευση , καθώς εντάχθηκε στην δύναμη του πρωταγωνιστή τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του οποίου αποτελεί βασικό στέλεχος.

Ήδη ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ μετά τις διακρίσεις και επιτυχίες στην άμμο, «βάζει πλώρη» για αντίστοιχες στην αίθουσα.

Την συνοδεύουν οι ευχές όλων των φίλων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου για… πολλούς ακόμη «κρίκους» την «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων και όσο το δυνατόν πλατύτερη, ακόμη και πέρα των συνόρων, καταξίωση.
Ευγενία… εύγε, και ό,τι καλύτερο παντού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύζωνας… στους Ευζώνους

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μιά προσπάθεια να επανδρώνεται με Εύζωνα φύλακα το φυλάκιο που […]

Αη Γιώργης ο ελευθερωτής

Απ’ ότι φάνηκε σήμερα (Παρασκευή) στην Γουμένισσα επ’ευκαιρία της λιτανείας της εικόνας της Παναγίας διευρύνθηκε ο κύκλος των διαμεσολαβητών για […]