«Άρχισαν …τα όργανα»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Είχαμε γράψει προ ολίγου καιρού γιά το γεγονός της αθώωσης από το τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης όλων όσων είχαν κατηγορηθεί για την υπόθεση της λειτουργίας του ωδείου Πολυκάστρου, νυν δήμου Παιονίας, με «βαρειές» κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες γιά τον τότε υπεύθυνο του ωδείου και αιρετά αυτοδιοικητικά μέλη, τα περισσότερα εν ενεργεία έως και σήμερα.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα είχαμε «ρίξει το βάρος» στο γεγονός της αθώωσης του εμπλεκομένου πολιτικού δυναμικού, που πρακτικώς έχει ευρύτερη σημασία, καθώς αυτοί εκπροσωπούν, ως αιρετοί, μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

Όμως, πλην των αυτοδιοικητικών, στο εν λόγω δικαστήριο είχαμε και την αθώωση του καλλιτεχνικού διευθυντού του ωδείου του Ευάγγελου Μπαλτά.

Ενός ιδιώτη, που μπορεί να εκπροσωπεί μόνον τον εαυτόν του, όμως και για τον ίδιο η επίμαχη απόφαση ήταν απολύτως λυτρωτική, μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών και αρνητικές συνέπειες, που είναι δύσκολο να επουλωθούν ακόμη και μετά την αθώωσή του.

Μάλιστα, ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε με την στήλη μας, αποκάλυψε, ότι προτίθεται να κινηθεί το επόμενο διάστημα δικαστικώς εναντίον όλων όσων τον κατηγόρησαν, θεσμικών και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου Παιονίας, για αδικήματα που δεν διέπραξε.

Από ό, τι φαίνεται, «άρχισαν τα όργανα» γιά την εν λόγω υπόθεση, και, ως γνωστόν, όπου υπάρχουν μουσικά όργανα, αναμενόμενο είναι να υπάρχει και ένας …μαέστρος !

Περισσότερα

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου

Δεν έχασε την ευκαιρία να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα γιά να έχει υψηλού επιπέδου συναντήσεις […]

«Βίον ανθόσπαρτον»

Από την Κυριακή 22.5.22 ο Θεμιστοκλής (… κατά κόσμον Θέμις) Ανθρακίδης, ο… αχρείαστος συστάσεων οικονομολόγος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα