Το ΣΕΟ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για το θάνατο της Ευαγγελίας Σκόδρα

Κοινωνία /

Το τοπικό συμβούλιο και τα στελέχη του τοπικού τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της αγαπημένης μας Οδηγού Ευαγγελίας Σκόδρα.

Η Ευαγγελία Σκόδρα υπήρξε μεταξύ άλλων αρχηγός, έφορος, περιφερειακή έφορος και τακτικό μέλος της γενικής συνέλευσης του ΣΕΟ.

Μα πάνω από όλα, για δεκαετίες υπήρξε για όλους εμάς – τα παιδιά και τα στελέχη του Οδηγισμού, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα μας, που μας στήριζε, που μας μάθαινε πώς να αγαπάμε τον Οδηγισμό και να κάνουμε τρόπο ζωής τις αρχές του.

Ξεκίνησε από παιδί ως Πουλί και η πορεία της ήταν μεγάλη και δυναμική σαν το χαρακτήρα της. Όχι μόνο στον Οδηγισμό αλλά και σε τόσες άλλες δράσεις στη ζωή της πάντα προσέφερε γενναιόδωρα χρόνο και γνώσεις.

Ήταν και θα είναι πάντα το πρότυπό μας, γιατί όσα μας δίδαξε θα μας καθοδηγούν.

Θα τη θυμόμαστε πάντα!

Στους οικείους της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, την Δευτέρα 30.4.19.

Αντί στεφάνου το τοπικό τμήμα Κιλκίς προσφέρει χρηματικό ποσό στο φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Υπηρεσία μόνο… για πρόστιμα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε εκτυπωτική μονάδα της ΒΙΠΕ Κιλκίς στο Σταυροχώρι. Σύμφωνα με καταγγελίες, αυτό θα μπορούσε […]

Το θέμα είναι…. το μετά

Δείτε τι κάνουν οι ευρωεκλογές και οι εγχώριες περιφερειακές εκλογές. Μέχρι και.. την επέτειο της γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού […]