Εθελοντική προσφορά του παιδιάτρου Χ.Καραμήτσου στο νοσοκομείο Γουμένισσας

Κοινωνία /

Στην διάθεση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Γουμένισσας και ειδικότερα των εμβολιαστικών κέντρων τα οποία λειτουργούν  στο εσωτερικό του, τέθηκε εθελοντικά  με απόφαση του ο ιδιώτης παιδίατρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κιλκίς Χρήστος  Καραμήτσος.

Την απόφαση του χαιρέτησε ο εκτελών καθήκοντα διοικητού του ιδρύματος Ηλίας Ζάχαρης, εξάροντας  ταυτοχρόνως την πρωτοβουλία του Αξιουπολίτη στην καταγωγή  ιατρού να συνδράμει  εθελοντικά με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα εμβολιαστικά κέντρα του νοσοκομείου  τις υπηρεσίες και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία η πανδημία παρουσιάζει έξαρση στην περιοχή μας.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμήτσος  δήλωσε ευτυχής γιατί του δίδεται η δυνατότητα να προσφέρει  στην τοπική κοινωνία στο θέμα του εμβολιασμού, δηλώνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα αύξησης του αριθμού  των  εμβολιασθέντων ,καθώς υπάρχουν πολλοί ανεμβολίαστοι  και στην περιοχή μας.

Περισσότερα

Μήνυμα της προέδρου επιτροπής ισότητας δήμου Κιλκίς Μ.Μασμανίδου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Πόσες εκκλήσεις χρειάζονται για να σταματήσει η βία; Πόσες απολογητικές συγνώμες θα μετρήσουμε ακόμη για να ομολογηθεί η κακοποιητική συμπεριφορά […]

Δείτε ακόμα