Η εταιρεία «Terzis Rehab» και στην Θέρμη

Προτάσεις /

« … Η ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει, να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και υψηλή τεχνολογία, να βάζει στόχους και να προσπαθεί για την κατάκτησή τους.

Ολιστική προσέγγιση, εξατομικευμένες θεραπείες, υψηλή τεχνολογία σε έναν χώρο ιδιαιτερης αισθητικής με την υπογραφή της πιο δυνατής ομάδας.

Ένα όνειρο λαμβάνει σάρκα και οστά.

Η οικογένεια του Terzis Rehab Team μεγαλώνει και επεκτείνεται στην Θεσσαλονίκη δημιουργώντας ένα σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας 200 τ.μ στην Θέρμη, φιλοδοξόντας να επαναπροσδιορίσει την έννοια της αποκατάστης και της εξατομικευμένης φυσικοθεραπείας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη σας και σας περιμένουμε για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας.

Φιλοδοξούμε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της αποκατάστασης μέσα από καινοτόμα project!

Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Θέρμης – Β. Ταβάκη 9 – ☎️ 2310460599 και 6936126224
Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00-21.00

Βιογραφικό
Ο Νίκος Τερζής είναι φυσίατρος και εργάζεται ως επιστημονικός υπεύθυνος στο τμήμα αποκατάστασης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ενώ παράλληλα διευθύνει την εταιρεία αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας «Terzis Rehab Team».

Εξειδικεύτηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον ιατρικό βελονισμό, τον μυοσκελετικό υπέρηχο, την ανάλυση βάδισης, την χειροπρακτική καθώς και σε τεχνικές για την διαχείριση του πόνου.
Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στην ιατρική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα της διοίκησης μονάδων υγείας.
Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας με κατεύθυνση την δημόσια υγεία ενώ έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στην «Διαχείριση Κρίσεων Υγείας». Ακόμη, έχει λάβει διετή εξειδίκευση στον τομέα «health management» με υποτροφία της φοιτητικής μέριμνας από το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων. Τέλος, έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΓΝ Κιλκίς γιά τρία έτη.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τα κοινά, και ιδιαιτέρως με κινήματα αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Εδώ και χρόνια είναι μέλος των «Γιατρών του Κόσμου», έχοντας αναπτύξει πλούσια δράση, εντός αλλά και εκτός των συνόρων, σε τομείς που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πληγέντες πληθυσμούς. Από το 2014 συνεργάζεται με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες συνοδεύοντας σε διεθνείς διοργανώσεις τα ελληνικά χρώματα. Είναι, επίσης, εθνικός Classifier στο άθλημα του στίβου και του Boccia. Το 2013 πρωτοστάτησε στην δημιουργία και στη συνέχεια εκλέχθηκε πρόεδρος του συλλόγου ειδικευόμενων ιατρών φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης. Τέλος, από τον Μάρτιο του 2017 είναι αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο ΑΜεΑ Α.Σ.Α.Χ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ιατρείο Κιλκίς
Πολυτεχνείου 10 – 2ος όροφος
Τ.2341302050
Ωράριο: Τρίτη και Παρασκευή 09.00-14.00 και 17.00-21.00

Ιατρείο Νιγρίτας
Αχιλλέως 14
Τ.2322022230
Ωράριο: Δευτέρα και Πέμπτη 09.00-14.00 και 17.00-21.00

Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Κιλκίς
Πολυτεχνείου 7 – Ισόγειο
Ωράριο: Καθημερινά

Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο
Εξωτερικά Ιατρεία: Τετάρτη 09.00-13.00

Περισσότερα

HOTEL BE MY GUEST ATHENS

Tο ξενοδοχείο Be My Guest Athens στο Θησείο, του γνωστού συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη. Σχεδιασμένο για ταξίδια τόσο επαγγελματικά […]

Stoa cafe – bar

Kαι πάλι μαζί με όλα τα μέτρα ασφαλείας του Covid-19 για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια σας. Μια Στοά γεμάτη […]

Δείτε ακόμα

«Δοκιμασμένη συνταγή»

Γιά την στήλη αποτελεί πάντα αιτία αρνητικής κριτικής σε φορέα λεγομένου ερασιτεχνικού αθλητισμού, όταν η ομάδα του, οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος, […]