Εσκεμμένως… «αόμματοι»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Έπρεπε να περάσουν οκτώ ολόκληρα χρόνια, γιά να “καταλάβουν” το Σάββατο 11.6.22, στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, την παρουσία ενός μεγάλου πεύκου μέσα στο κέντρο της πίστας του μικρού θεάτρου, στο πάρκο του Κιλκίς, δίπλα στον “Κήπο”.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι δεν το έβλεπαν, διότι, όπως αναφέρουν σε άλλο σχόλιο γιά το θεατράκι «δεν είναι κρυμμένο σε κάποια γωνιά της πόλης, στην “καρδιά” της πόλης είναι”.

“Καθημερινά περνούν από εκεί αρμόδιοι και αναρμόδιοι του δήμου, φιλοξενούνται εκεί πολιτιστικές εκδηλώσεις», δηλώνουν οι ίδιοι, θέλοντας να επιρρίψουν ευθύνες στην δημοτική αρχή.

Και ως να μην έφτανε μόνον αυτό, έχουν και την απαίτηση να κόψει ο δήμος ένα υγιές πεύκο και στην συνέχεια να φυτέψουν παραδίπλα άλλα πέντε, την στιγμή που στην κεντρικότερη οδό της πόλης στέκει αγέρωχο το “κουφάρι” ενός κορμού δένδρου, το οποίο δεν τολμά κανείς να πειράξει!

“Ξεχνούν” μόνο, ότι πριν εννέα χρόνια σε δικό τους δισέλιδο αφιέρωμα στην “ανάπλαση”, ουσιαστικώς… ανακατασκευή, του πάρκου-«Κήπου», με την προτροπή του τότε δημάρχου Ευαγγέλου Μπαλάσκα και του μηχανικού του έργου, ανέφεραν, ότι στον συγκεκριμένο χώρο θα γινόταν φύτευση πεντακοσίων νέων δένδρων (κάτι που δεν έγινε ποτέ, όπως και… πολλά άλλα), και υπερασπίζονταν την κατασκευή του, την στιγμή που όλοι οι κάτοικοι της πόλης ήταν ενάντια σ΄αυτήν.

Προς τι άραγε το συγκεκριμένο σχόλιο τώρα;

Και ποιά η σκοπιμοτητά του;

Περισσότερα

Αυτά που… δεν κρύβονται

“Έχω τρία εγγόνια, και σ’ αυτόν τον χώρο δεν τα “βγάζω βόλτα” με καμμία δύναμη, διότι φοβάμαι μην τα συμβεί […]

Φωτοσχόλιο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς

Τον καθοδηγούσε… μάγος;

«Δεν είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε από πολύ νωρίς ημερομηνίες για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου» υποστήριξαν δημοτική αρχή και προεδρείο […]

Δείτε ακόμα