Ερχεται ο Βορίδης

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Κιλκίς θα επισκεφθεί στις 22.2.20, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.

Μία πολυαναμενόμενη επίσκεψη, κυρίως από πλευράς των αγροτοκτηνοτρόφων του νομού μας, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να συναντήσουν τον καθ’ ύλην υπουργό για θέματα κτηνοτροφίας και γεωργίας και να του θέσουν από κοντά τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Ηδη, εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν «ανάψει» οι σχετικές τηλεφωνικές επικοινωνίες, ώστε να καθορισθούν τα της συνάντησης των σχετικών συλλογικών φορέων μαζί του.

Μία επίσκεψη, η οποία, αν μη τι άλλο, θα απαλλάξει και την στήλη από το μόνιμο παράπονο του προέδρου του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας Θωμά Καρυπίδη, για το γεγονός ότι ο κ. Βορίδης είχε επισκεφθεί τόσες περιοχές, και όχι αυτήν του Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

“Κάνουν …πλάκα”;

Το …“διέπραξε” δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας, σε μιά διακοπή της χθεσινής δική τους συνεδρίασης, που βρίσκεται καθημερινά στο Κιλκίς: […]

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Δείτε ακόμα