Εργασίες στο δίκτυο της ύδρευσης σε τμήματα της 21ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν από την ΔΕΥΑΚ γιά δύο εβδομάδες

Γενικά /

Από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑΚ) ανακοινώθηκε, ότι στο πλαίσιο του έργου εγκατάστασης και αντικατάστασης δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων και ολοκλήρωσης της αντιπλημμυρικής υποδομής ξεκίνησαν και εκτελούνται εργασίες επί της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου στα σημεία με την συμβολή με τις οδούς Νοσοκομείου, Μιλτιάδου, Παπακυριαζή και Διογένους.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

« … Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 15.11.21, και στα συγκεκριμένα τμήματα δεν θα κυκλοφορούν οχήματα.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα υπάρχει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος της οδού της 21ης Ιουνίου για όλα τα οχήματα».

Αναφερόμενος στο θέμα, ύστερα από αντιδράσεις πολιτών, με αφορμή τα προβλήματα κίνησης και κυκλοφορίας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Καραμπίδης ζήτησε κατανόηση, χαρακτηρίζοντας«Ζητάμε την κατανόηση των επαγγελματιών για την αναστάτωση που θα προκληθεί στην περιοχή για λίγες ημέρες.

Ωστόσο, ήταν αδύνατο να γίνει το έργο νωρίτερα, μιας και αναμένονταν από την περιφέρεια η κυκλοφοριακή άδεια για το έργο και αυτό δεν ήταν στις αρμοδιότητες του δήμου Κιλκίς. Ούτε μπορούσαμε να το εκτελέσουμε μετά τις γιορτές, αφού η σύμβαση ολοκληρώνεται στις 2 Ιανουαρίου.

Αρχίσαμε αμέσως με το που δόθηκε η κυκλοφοριακή άδεια, για να είμαστε όσο το δυνατό πιο μακριά από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα προσπαθήσουμε -σε συνεργασία και με τον εργολάβο- να έχουμε τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση.

Αν ο καιρός βοηθήσει, τότε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες. Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία και των επαγγελματιών».

Περισσότερα

Υλοποιήθηκε πρόγραμμα από την Επιμορφωτική και τον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Γουμένισσας

Τριάντα εργαζόμενοι εξέλιξαν το επαγγελματικό τους προφίλ σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας, μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 […]

Δείτε ακόμα

Ε.Αγαθοπούλου: «Οι ελλείψεις στην αγορά φαρμάκου δημιουργούνται από τις κερδοσκοπικές τάσεις και την απουσία της πολιτικής βούλησης»

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν 53 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς και φαρμακοποιός, […]