Νέα προβλήματα οδηγών στον παράδρομο της εισόδου του Κιλκίς

Γενικά /

Εδώ και λίγες ημέρες οι οδηγοί, που κινούνται στον παράδρομο, ο οποίος παρακάμπτει το εργοτάξιο του έργου της διαπλάτυνσης της οδού κόμβου Μαυρονερίου-Κιλκίς, στο ύψος του στρατοπέδου Παπαθεοφίλου στην Κρηστώνη αντιμετωπίζουν μόλις βραδιάζει το πρόβλημα της σχεδόν ανύπαρκτης σήμανσης της διαχωριστικής γραμμής του εν λόγω παραδρόμου με τις συνεχείς «κλειστές» στροφές.

Η νέα διαδρομή του παράδρομου που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν μερικές μέρες δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την διαδρομή καθώς την νύχτα πολλοί οδηγοί δυσκολεύονται λόγω της ελλειπούς σηματοδότησης να ξεχωρίσουν την σωστή διαδρομή που θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

Επειδή το προαναφερθέν έργο θα πάρει κάποιο καιρό ακόμη, η αρμόδια υπηρεσία επιβάλλεται να μεριμνήσει ώστε να επαντοποθετηθούν αυτά τα όχι απλώς χρήσιμα αλλά απαραίτητα γιά την ασφαλή κυκλοφορία στον συγκεκριμένο παράδρομο φωσφορίζονται πασσαλάκια και πινακίδες, ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχήματος ή και δυστυχήματος κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]